PROMO 11.11

PLANNER SYABAB 2024

Previous slide
Next slide

PROMO YANG SYABAB TAWARKAN BELI MANA-MANA PLANNER SYABAB

PERCUMA 3 ITEM NI!!

Memopad Checklist

Mini Memopad Checklist

2x Sticker Mini Cute

TAWARAN

0

HARI SAHAJA

visit our media 

APA BEZA

student,standard dengan premium ?

LIMITED STOCK

STUDENT PLANNER

STANDARD PLANNER

PREMIUM PLANNER

PACKAGE COMBO

Mungkin anda seperti mereka di bawah?

Aishah@Aisha_
Read More
Saya dah beli planner ni tapi tak reti nak guna. Ada yang boleh ajarkan tak?
Lyn@lynn01
Read More
Dari mana nak mula planner ni?
Aina@Ainaaaa
Read More
Dah beli banyak jenis planner tapi still tak konsisten 😭
Nad@Nadamir
Read More
Saya selalu rasa anxiety tak kesudah.. Apa yang perlu saya buat 😔
Iqa@Afiqah_
Read More
Awal-awal je beria nak produktif, lepas tinggal sehari untuk tulis rasa macam dah tak semangat.. Macam mana nak buat disebabkan satu lopong ni 😩

Anda tak perlu risau

sebab buat pertama kali kami mengadakan practical workshop lengkap kepada anda tahun 2024

✅ Practical Workshop selama 1 hari
✅ Di ajar oleh coach yang bertauliah tinggi
✅ Pembelajaran praktikal A-Z
✅ Ketahui rahsia untuk kekal produktif dan kekal motivasi tinggi sepanjang tahun
✅ Ketahui rahsia untuk kekal konsisten habit untuk capai azam tahun 2024
✅ Ketahui rahsia untuk kenal diri dan proses emosi melalui journaling
✅ Buat sama-sama semasa workshop 

Workshop Practical Planner

ADD-ON

Atau..

Full Package

Towards A Better Me

ADD-ON

COACH ANDA

” Journal Freak – Kemana saya pergi, saya sentiasa ada jurnal bersama saya untuk mencatat sebarang pemerhatian baru atau pembelajaran baru. “

Hi Saya Madiha. 

saya Memiliki background Psychology di Universiti Edinburgh, United Kingdom. Sehingga hari ini, saya merupakan Salah seorang Life Coach di dalam Geng 5AM, bersama KAC Wealth (Slot setiap pagi Selasa dan Khamis)

Saya juga Merupakan salah seorang certified NLP practitioner di Malaysia. selain Pernah berkhidmat untuk FunnelEvo sebagai salah seorang certified Coach dalam membantu ribuan usahawan di Malaysia mengembangkan bisnes mereka.

Saya merupakan founder & host untuk sugar for your mind dimana tempat saya berkarya dan membantu ramai wanita di malaysia belajar untuk healing